Een stijlvol en uniek interieur met de decoratieve verftechnieken

Philip peeters - Lier - Decoratieve verftechnieken Ga voor een originele en stijlvolle look met behulp van de decoratieve verftechnieken in Lier van Philip Peeters. Ons team heeft zich gespecialiseerd in verschillende technieken die leiden tot een duurzaam en elegant resultaat. Zo zijn er enerzijds de klassieke borstel- en mestechnieken, maar kan u ook gaan voor een unieke sfeer .

Onze verschillende mogelijkheden

  • Sponseffecten
  • Zeemveleffecten
  • Washingeffecten
  • Spateltechnieken
  • Doorwastechnieken

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, komen wij langs voor een uitgebreid, adviserend gesprek over deze decoratieve verftechnieken. Daarbij houden wij rekening met uw interesses en smaak. We kunnen het eveneens hebben over het plaatsen en leveren van kroonlijst, rozetten of traditioneel schildwerk. Dit wordt allemaal mede bepaald door het materiaal dat u wilt bewerken en het concept dat u graag zou willen uitwerken. Samen komen we sowieso tot de perfecte oplossing.

Andere diensten

Verder kan Philip Peeters in de omgeving Lier u ook van dienst zijn met ambachtelijke technieken, projectgebonden technieken,buitenschilderweken, totaalinrichting en raambekleding. Bekijk alvast ons werk in onze fotogalerij. Ons vakmanschap zal u gegarandeerd weten te overtuigen.

Wij staan ook steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte. Wij staan u graag te woord!

Back to Top