Onze ambachtelijke technieken zorgen voor een tijdloos en uniek design

Philip peeters - Lier - Ambachtelijke technieken Ambachtelijke decoratiewerken zorgen voor een bijzonder design. Daarom hebben wij bij Philip Peeters ook de kunst geleerd van ambachtelijke technieken in Lier. Zo houden wij ons bijvoorbeeld ook bezig met patineren. Deze methode zorgt ervoor dat de verflaag van uw muur, plafond of ander oppervlak een oudere, elegante look krijgt. Maar tegelijkertijd wordt er nieuw leven in uw interieur geblazen!

Verschillende mogelijkheden

Maar ons team is gespecialiseerd in nog andere technieken die u kunnen helpen met uw muren helemaal naar eigen smaak op te smukken. Zo leveren wij ook vakmanschap op vlak van hout-en marmerimitatie, polychromeren, vergulden of kalksluiers. Hoe wij dit aanpakken, wordt allemaal duidelijk in een voorafgaand adviserend gesprek. Neem dus gerust contact op, wij geven u graag meer uitleg over de verschillende ambachtelijke technieken.

Uitgebreide dienstverlening

Philip Peeters in de omgeving Lier kan u op nog meer vlakken van dienst zijn. Zo houden wij ons ook bezig met decoratieve verftechnieken, projectgebonden technieken, buitenschilderweken, totaalinrichting en raambekleding. Samengevat verlenen wij alle diensten die u nodig heeft om uw interieur op een originele manier op te smukken en te doen herleven. Bekijk alvast ons werk in onze fotogalerij of onze Facebookpagina. Ons vakmanschap zal u gegarandeerd weten te bekoren.

Contacteer ons dus zo snel mogelijk voor meer informatie!

Back to Top